Hoe we werken

Wij ontwerpen en ontwikkelen oplossingen om bijvoorbeeld nieuwe kennis te leren of werkwijzen te veranderen. Altijd met een helder doel: het bereiken van betere resultaten voor studenten, directieteams of medewerkers. Samen leren op de werkplek en nieuwe dingen ontwikkelen vinden wij de beste manier van leren. Het geeft energie en met een goede aanpak leren medewerkers veel. We maken een stappenplan met een heldere planning. Zo weten alle partijen waar ze aan toe zijn.

1

Onderzoeken en bespreken

We zijn graag betrokken bij onze opdrachtgevers, bij het eerste gesprek willen we dan ook echt veel van je weten. Wat wil je bereiken? Wat zijn de kwaliteiten van je medewerkers? Wat is je ideale werk- en leeromgeving? We maken een ‘foto’ van het team, je organisatie, het leerlandschap.

Ontwerpen van strategie

Je wilt iets bereiken met je team, je hebt een doel voor ogen. Voordat wij beginnen stellen we eerst samen een strategieop. Zodat elke volgende stap een stap richting het behalen van je doel is. Scherpe observaties en gesprekken met betrokkenen over wat er speelt, zijn altijd onderdelen van de strategie.

2
3

Ondersteuning

Ondersteuning op de werkvloer vinden wij erg belangrijk. Direct aansluiten bij ontwikkelingen en knelpunten. Met heldere activiteiten zodat je elke dag je werk een stukje beter kunt doen. De ondersteuningsactiviteiten zijn gevarieerd: van het geven van feedback als critical friend, het monitoren van projecten tot samen lessen ontwerpen. En alles wat er tussen zit. Door intensief contact en samenwerken.

4

Onderhoud en support

Onze begeleiding stopt natuurlijk niet na het behalen van het resultaat. Wij blijven voor je klaarstaan en willen je ondersteunen bij verschillende activiteiten. Zodat er sprake is van een duurzame ontwikkeling.