Succesvol organiseren van werken en leren
Home
Qwesties
Diensten
Inspiratie
Klanten vertellen
Wij
Actueel
Contact

Actueel

Klanten vindt Qwesties voor de volgende opdrachten:

Het verhogen van de pedagogisch- 
didactische handelen.
Een vmbo-school wil een hoger rendement en vraagt Qwesties om begeleiding in Opbrengstgericht werken. Qwesties maakt een handelingsscan, observeert docenten en geeft adviezen. Qwesties zet daarna coaching on the job in en het werken en kennisdelen in leergroepen als docentprofessionalisering (informeel leren).

Onderwijsontwikkeling met behulp van leergroepen. 
Een agrarisch mbo wil betere afstemming tussen de opleidingen en verschillende niveaus. Qwesties gebruikt als werkende methode de leergroepen:docenten met expertise begeleiden andere docenten. Uitgangspunt daarbij is dat de groepen aansluiten bij wat de studenten nodig hebben.

Onderzoek naar het vergroten van leerrendement.
Qwesties doet onderzoek voor een educatieve uitgeverij. Deze uitgeverij wil weten hoe het faciliteren van interacties tussen leerlingen die werken met hun digitale leermiddelen, meer leerrendement kan opleveren.

Duurzaam kennisbeheer Opleidings Traject.
Een kennisintensieve organisatie heeft zorgen omtrent kennisdoorstroming en -beheer. Qwesties ontwikkelt DOT Duurzaam kennisbeheer Opleidings Traject.

Hoger redement en kennisbenutting met ILIO
Bij diverse bedrijven vwillen hoger rendement van het personeel en betere kennisbenutting. Qwesties voert de ILIO-scan uit en ondersteunt deze organisaties om informeel leren (werkleren)verder te ontwikkelen.

Publicatie kennisbasis voor hogeschool.

Qwesties schrijft een publicatie over de kennisbasis van Stoas Hogeschool.

 


 Marjan van der Wel l info@qwesties.nl l 06 15951619 l KvK 27310062